Autoriseret Forhandler

Vi har med garanti en model der passer til dig

Hos Henrik Hansen Automobiler har vi et bredt sortiment af biler – fra den praktiske lille bil over den sporty luksusbil og til store biler med ultimativ komfort. Her er noget for enhver, og ingen går forgæves.

Peugeot tilbyder landets bredeste sortiment og er blandt andet derfor et af landets mest populære bilmærker. Peugeot er en markant bil med et sporty udtryk og et stilrent design, som tiltaler mange aldersgrupper, og kan fås i et stort udvalg af modeller. Desuden tilbyder Peugeot et spændende varevognsprogram, som tiltaler mange virksomheder.

Kreativitet, teknologi og dristighed er ordene, som kendetegner Citroën, hvis historie strækker sig tilbage til 1919, hvor den første model kom på gaden. I dag kendetegnes Citroën for at være en rund og praktisk bil i et blødt design.

Mottoet er: Opel sætter standarden – og det må man sige, at Opel gør, med sit strømlinede tyske design, høje kvalitetsniveau og gode køreoplevelser for hele familien. Opel er en af Europas største bilproducenter, grundlagt i 1862 i Tyskland. I dag tilhører Opel den franske koncern PSA, som har valgt at holde fast i de tyske dyder, som gør Opel til noget særligt.

Professionel rådgivning

Når du som kunde træder ind ad døren, er det vores opgave at vurdere, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi bliver nødt til at sætte os grundigt ind i dine behov og gør derfor rigtig meget ud af at lytte til dine ønsker og kørevaner. Efter en rigtig god snak finder vi frem til den helt rigtige bil. Nogle gange oplever vi, at du kommer ind med forventningen om en bestemt type bil, og går ud af døren med en købsaftale på en helt anden bil – simpelthen fordi vi har haft en god snak og formår at rådgive dig i den rigtige retning.

Hvad er din byttebil værd?

Vi byder selvfølgelig på din gamle bil og du kan med fordel bruge vores byttebilsberegner og få en ca. byttepris.