NYHED: VI har fået Mitsubishi forhandlingen i vores afdeling i næstved fra d. 01.03

Book tid

 
 

Brugte biler i Næstved og Vordingborg

Er du på udkig efter en lækker, brugt bil? Så skal du uden tvivl besøge Henrik Hansen Automobiler A/S. Vi har altid et stort udvalg af brugte biler og har helt sikkert også en lækker, brugt bil til dig. Vi har afdelinger i Næstved og Vordingborg – så hvis du bor på Sydsjælland, er vi kun en kort køretur væk.

Når du søger efter en brugt bil hos os, er det muligt at vælge mellem forskellige mærker og karosserier for eksempel hatchback, MPV, Sedan, stationcar, SUV eller van. Du kan også vælge, om det skal være en personbil eller en varebil samt søge ud fra brændstofstypen (benzin, diesel, el og hybrid). Vi har typisk brugte biler fra Peugeot, Citroën og Opel

Hos os finder du altså mange forskellige kombinationer af mærker, karrosseri, brændstof m.m., så det er sandsynligt, at du kan finde en bil, der passer til lige netop dine behov. Det er altid muligt at booke en gratis prøvetur online, hvis du forelsker dig i en af vores modeller.

At vælge bil i dag handler i høj grad om behov. De fleste bilmærker bestræber sig på at matche den efterspørgsel, der er på markedet. Når efterspørgslen stiger på elbiler, begynder de fleste bilproducenter at producere elbiler. Når folk efterspørger benzinøkonomiske biler til pendlere, går der ikke længe, før du ser dem i udstillingsvinduerne rundt omkring. Det handler altså i høj grad om, hvad du lægger vægt på i en brugt bil. Er det pris? Design? Funktionalitet? Der er som regel en bil, der matcher dit unikke behov. Og det er der uden tvivl også her hos Henrik Hansen Automobiler A/S.

Så kig forbi, ring til os eller tjek vores udvalg ud lige her på hjemmesiden.

Beregn byttepris

Book prøvetur