NYHED: VI har fået Mitsubishi forhandlingen i vores afdeling i næstved fra d. 01.03

Book tid

HONGQI MODELLER

Autoriseret Hongqi forhandler i Næstved

Hongqi er mere end bare en bil. Bilmærket er et symbol på luksus, magt og prestige i Kina. Fra bilens elegante og dristige designs til dens cutting-edge teknologi og uovertrufne præstation, har Hongqi etableret sig i verden af high-end biler.

Hongqi har en rig historie, der går tilbage til 1958. Siden har Hongqi været det foretrukne valg af bilmærke for Kinas politiske ledere og elite i årtier. I dag er det Kinas ældste og næststørste bilproducent, og det succesfulde mærke fortsætter med at skubbe grænserne for, hvad der er muligt med sine innovative funktioner, enestående håndværk og ubetinget engagement i excellence.

Uanset om du kører gennem byen eller cruiser ned ad motorvejen, tilbyder Hongqi en uovertruffen køreoplevelse, der både er spændende og luksuriøs.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du rådgivning til at finde den bil, der lever op til dine ønsker og drømme? Du er altid velkommen til at besøge vores afdeling på Transportbuen 4 i Næstved for at høre mere om vores udvalg af Hongqi-modeller. Kontakt os via info@hh-as.dk eller på tlf. 55 77 40 41.

Beregn byttepris

Book prøvetur