Køb bil når det passer DIG!

I disse tider med Corona Epidemiens hærgen vil vi gerne være din mest tilgængelige bilforhandler på Sydsjælland, derfor tilbyder vi nu 2 UNIKKE muligheder for at se, prøvekøre og købe din nye bil.

  • Udenfor Åbningstid
    Book tid til at prøve din nye Peugeot, Opel eller Citroën udenfor vores normale åbningstider, på denne måde vil du være alene i bilhuset med vores salgskonsulent og derved mindst muligt udsat for smittefarer. Vi behandler selvfølgelig stadig nøgler og biler med handsker, rigeligt håndsprit og generel sanitær omtanke.
  • Hjemmebesøg
    Book tid til at prøvekøre din nye Peugeot, Opel eller Citroën udenfor din egen hjemmeadresse. Vores sælger kommer hjem til dig i den bil du ønsker at prøvekøre så du ikke skal andet end ud af din indkørsel for at bese og prøve din nye bil. Sælgeren kan imens du prøvekører samtidig bese og finde en god byttepris. Her behandler vi selvfølgelig stadig nøgler og bil med handsker, sprit og generel sanitær omtanke.
  • Godkend digitalt
    I begge tilfælde kan vi tilsende tilbuddet digitalt til dig så du kan godkende byttepris, finansiering eller leasing. Vi modtager selvfølgelig også gerne bytteprise, udbetaling eller Førstegangsydelse både via overførsel eller MobilePay.

Det eneste det kræver er at du vælger hvilket bilmærke du vil prøve herunder, og booker via formularen, så bliver du ringet op af en af vores salgskonsulenter med henblik på at lave en aftale der passer dig.

Henrik Hansen Automobiler er autoriseret forhandler af bilmærkerne Peugeot, Citroën og Opel. Med disse mærker forhandler vi et komplet modelprogram der dækker ethvert behov. Er du pendler og har brug for en brændstofsøkonomisk bil, eller håndværker der søger en varevogn til din virksomhed, så har vi dygtige salgsrådgivere, der hjælper dig med at finde den rigtige bil til lige netop dit kørselsbehov.  Vælg bilmærke ovenover og besøg mærkernes online showroom af flotte nye biler – eller kig forbi vores lager af brugte biler, hvor du også har mulighed for at booke en gratis prøvetur. 

Hvad er din byttebil værd?

Vi byder selvfølgelig på din gamle bil og du kan med fordel bruge vores byttebilsberegner og få en ca. byttepris.