Vi har længe puslet med planerne om at føje endnu et bilhus til vores forretning, og derfor er det selvfølgelig med stor glæde at vi kan fortælle at vi i åbner et helt nybygget bilhus i Vordingborg i Efteråret 2020. At det bliver med både Peugeot, Opel og Citroën er selvfølgelig endnu bedre da de 3 mærker efter vores mening er blandt de 3 stærkeste på markedet.

Allerede fra Januar 2020 rykker Kristian Hansen faktisk til Vordingborg og tyvstarter salget af Citroën og Opel fra vores grund på Kulsbjergvej 1, lige ud til Mønsvej, fra den eksisterende maskinhal og en skurvogn skal han forsøge at sætte gang i de 2 mærkers salg. Kristian skal også fremadrettet lede afdelingen i Vordingborg og forventer at beskæftige omkring 15-20 mennesker når vi er i oppe i fulde omdrejninger.

Vi bygger ca. 1500 kvm nyt bilhus i Vordingborg med 3 salgsafdelinger, værksted, klargøring, pladeværksted og alt hvad der hører sig til i et moderne bilhus anno 2020, det bliver selvfølgelig også med fokus på EL og Hybrid biler som både Peugeot, Citroën og Opel lancerer i løbet af 2020.

Følg med på vores facebook og her på hjemmesiden for at være opdateret om projektet