KONTAKT OS VIA MESSENGER MED DET SAMME:

Book en Privat Fremvisning

I disse tider med Corona Epidemiens hærgen vil vi gerne være din mest tilgængelige bilforhandler på Sydsjælland, derfor tilbyder vi nu to muligheder for at du kan se din nye bil:

Hjemme Fremvisning

Når du booker en Hjemme Fremvisning kommer vores sælger hjem til dig i din indkørsel/på vejen i den bil du ønsker at prøvekøre så du ikke skal andet end ud af dit hjem for at bese og prøve din nye bil. Sælgeren kan, imens du prøvekører, bese din bil og finde en god byttepris.
Vi behandler selvfølgelig bil, nøgler osv. med handsker, sprit og generel sanitær omtanke.

Digital Fremvisning

Når du booker en Digital Fremvisning kan vores sælgere fremvise bilen via Facetime, sende dig billeder og videoer via sms eller mail, og du kan derved få mulighed for trygt og sikkert derhjemme at se den bil du er interesseret i.

Godkend Digitalt

Vi kan tilsende tilbuddet digitalt til dig så du kan godkende byttepris, finansiering eller leasing. Vi modtager selvfølgelig også gerne bytteprisen, udbetaling eller Førstegangsydelse både via overførsel eller MobilePay.

Det eneste det kræver er at du vælger hvilket bilmærke du vil prøve herunder, og booker via formularen, så bliver du ringet op af en af vores salgskonsulenter med henblik på at lave en aftale der passer dig.

Hvad er din byttebil værd?

Vi byder selvfølgelig på din gamle bil og du kan med fordel bruge vores byttebilsberegner og få en ca. byttepris.