NYHED: VI har fået Mitsubishi forhandlingen i vores afdeling i næstved fra d. 01.03

Book tid

Autoriseret værksted i Næstved og Vordingborg

Henrik Hansen Automobiler A/S er dit lokale værksted i Næstved og Vordingborg. Vi reparerer og servicerer alle biler uanset mærke og model. Alle serviceringer og reparationer på vores værksted foretages ud fra fabrikanternes foreskrifter, hvilket altid sikrer din bil en grundig og professionel behandling.

Vores dygtige mekanikere har mange års erfaring og står altid klar til at udføre et professionelt og troværdigt stykke arbejde. De er bedst muligt uddannede internt og eksternt. Det betyder, at vi altid sørger for, at din bil får den rette behandling, så du sikkert kan køre herfra i din bil.

Lader du vores værksted stå for servicering eller reparation af din bil, kan du være sikker på personlig betjening og høj kvalitet.

Autoriseret værksted i Næstved

På vores værksted i Næstved er vi autoriseret Peugeot, Opel, Fiat, Fiat professionel og Jeep værksted, men vi servicerer og reparerer alle biler. Vores medarbejdere er altid bedst

Autoriseret værksted i Vordingborg

På vores værksted i Vordingborg er vi autoriseret Peugeot, Citroën, Fiat, Fiat Professionel og Opel Værksted, men vi servicerer og reparerer alle biler. Vores medarbejdere er altid bedst muligt uddannet internt og eksternt så vi kan sørge for at din bil får den rette behandling og du kan køre herfra i en sikker bil.

Velkommen til dit lokale værksted i Næstved og Vordingborg – vi glæder os til at tage imod dig.

Send værkstedsforespørgsel

– Vi vender tilbage for at fuldføre din booking

Beregn byttepris

Book prøvetur